Uitvaartverzorging in regio Spijkenisse

Uitvaartverzorging Van der Boom, gevestigd in regio Spijkenisse, is gespecialiseerd in het organiseren van een waardige uitvaart en het bieden van passende, persoonlijke begeleiding. Een uitvaart kan een kostbare aangelegenheid zijn. Echter bepaal je bij ons zelf de uitvaartkosten. Of je nu een eenvoudige bijeenkomst aan huis wenst of een groot afscheid op locatie wilt realiseren: jij bepaalt de manier waarop je afscheid neemt van een dierbare. De definitieve prijs is uiteindelijk afhankelijk van de gemaakte keuzes. Heb je behoefte aan meer informatie? Wij gaan graag met je in gesprek.

Uitvaartverzorging van A tot Z in regio Spijkenisse

Als specialist in regio Spijkenisse op het gebied van uitvaartverzorging, zijn we ervan bewust dat het regelen van een uitvaart maatwerk is. Ieder afscheid is uniek en de uiteindelijke uitvaartkosten worden dan ook volledig bepaald door de wensen van de overledene en de nabestaanden. Daarom presenteren wij je kort na het kennismakingsgesprek een heldere kostenraming, zodat je weet waar je aan toe bent en na afloop van de crematie of begrafenis niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten.

De mogelijkheden per uitvaartverzekering

Met iedere soort uitvaartverzekering kun je bij ons terecht; wij regelen de uitkering van de polis. Wel is het belangrijk om zelf te weten hoe de polis precies is opgebouwd. Bij een kapitaalverzekering wordt het verzekerde bedrag namelijk in zijn geheel uitgekeerd; bij een naturaverzekering ben je louter verzekerd voor een aantal standaard diensten en producten.

Het dragen van nazorg

Na de uitvaart houdt de betrokkenheid van Uitvaartverzorging Van der Boom als uitvaartondernemer in regio Spijkenisse niet op. Enkele weken na de uitvaart kan er bij nabestaanden behoefte bestaan tot evaluatie. Graag willen wij tijd en ruimte vrij maken om samen met nabestaanden terug te kijken op de dagen na het overlijden en de dag van de uitvaart zelf. Dit evaluatiemoment staat vrij van kosten. Heb je uiteenlopende vragen? Dan kun je deze stellen in dit gesprek. Tevens is er gelegenheid voor administratieve hulp, verlies- en rouwverwerking en desgewenst kan bijvoorbeeld de dankbetuiging nader worden besproken.

Ontdek wat wij voor de uitvaart van jouw dierbare in de regio Spijkenisse kunnen betekenen

Woon je in regio Spijkenisse, dien je een uitvaart te organiseren en heb je interesse in onze diensten omtrent uitvaartverzorging? Uitvaartverzorging Van der Boom ontzorgt je graag op zo veel mogelijk gebieden en helpt je bij het realiseren van een waardig afscheid. Indien je interesse heb in onze dienstverlening, neem je vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor bel je naar 0181 - 68 00 66 of stuur je een e-mail naar info@janvanderboom.nl.